Rólunk

Alíz
Főszerkesztő/alapító

Helloka! Alíz vagyok az Olvassunk együtt bloggere, és ha még nem látogattatok el akkor itt az ideje. Leginkább könyves ajánlókat írók, de megfordultak már a blogon interjúk, várható megjelenések.:) Szeretek olvasni, zenét hallgatni, írni, fotózni, és persze blogolni.:) Olvasni egyenesen utáltam, mikor a kötelezőket kellett olvasni, de körülbelül négy éve mikor az szjg-t kiolvastam – igen én is emiatt kezdtem el – jobban megjött a kedvem az olvasáshoz, és azóta nincsen megállás. A blogomat 2016. November 30-án nyitottam meg. A blogomról fentebb meséltem nektek! ;) Írni most már gyakrabban, de ha elfog az ihlet, akkor nem lehet leállítani.:D Fotózni is csak akkor szoktam, ha szükségem van rá, vagy ha tényleg egy olyat látok, amit úgy gondolok, érdemes, és jól nézne ki, bár akkor ezer milliót kattintok, és nem tudok választani, pedig mind egyforma.:D Igazából nem tudom mit mondhatnék még magamról, és ha van kérdésetek a magazinnal, vagy bármivel kapcsolatosan nyugodtan írjatok emailen, vagy itt facebookon!:) (Instagram oldalunk is van.)

Barta Laura
Személyes-könyves blogger


Barta Laura vagyok az Ana könyvespolca blog bloggere. Az olvasás szeretete nálam 13 évesen kezdődött, blogolni azonban csak 2016-ban kezdtem el komolyabban. Azóta sok mindent elértem, de a blogom olvasói még nagyobb örömöt nyújtottak nekem és nyújtanak a mai napig is, hiszen nélkülük nem lennék most ott, ahol vagyok.GCK's Genevieve 
Könyves blogger

Hello mindenki, igazából nem is tudom mivel kellene kezdeni egy bemutatkozást ;) de azért megpróbálkozom vele. Nos 25 éves vagyok, jelenleg iskolatitkárként dolgozom egy általános iskolában, szeretem a gyerekeket, szeretek sportolni, párommal motorozni valamint olvasni, mostanában angol könyveket is. Kedvencem a latte, zenében pedig mindenevő vagyok, nos azt hiszem egyedül a klasszikus zenét nem szeretem. Tőlem angol értékeléseket, megjelenéseket és borítóleleplezéseket is fogtok hallani.
Kedvenc műfajaim: bdsm, dark romance, romantikus, suspense, kortárs,
Izgultok már? Mert én nagyon!

GCK's Coeur
Könyves blogger

Nemcsak tanítom a gyerekeknek az olvasást, hanem élvezem is. Igyekszem ezt a szeretet ráragasztani a tanítványaimra és a gyermekemre is. Ezért kezdtem el ifjúsági irodalmat is olvasni, hogy tudjak nekik jó könyveket ajánlani. Sajnos a kötelező olvasmányok nem alkalmasak arra, hogy megszeressék az olvasást. De szerencsére rengeteg az igazán jó mai író is, és széles palettáról válogathatunk. A kamasz fiam szerint az olvasás is függőség, és talán igaza is van, hiszen az olvasás kiszakít a mindennapokból, elvarázsol, teljesen belefeledkezhetsz, elmerülhetsz más korok, emberek életében. De bármilyen könyvet olvasol is:a ponyvától a szépirodalomig, minddel egy kicsit több leszel. Szóval ez egy vállalható függőség és én mióta az eszemet tudom, függő vagyok.

GCK's Kikyo
Könyv vs. Film rovat írója, Könyves blogger

Kikyo vagyok (vagy nem is tudom, hogy kéne kezdeni) és a fő tevékenységi köröm, hogy egy csintalan óvodás anyukája vagyok. Az olvasás és az irodalom szeretete mindig kiemelkedő helyet foglalt el az életemben, ez nagyban hozzájárult, hogy a magyartanári pályát választottam:) Egyébként szabadidőmben szívesen kirándulok, szeretek új helyeket megismerni, esős napokon pedig a könyvek mellett az X-box is képes leláncolni. A mindennapokban állandó társam a kávé, autóban pedig útitársam a Hooligans zenéje:)

Ruby Saw
Író, A hónap bookstagrammere zsűrije

Üdv! A nevem Ruby Saw, és szoktam írni. Eddig három könyvem jelent meg, ebből egyet újra kiadtam e-könyv formájában (Pillangó-hatás, Az igazi, Csak két lépés Észak).
Három műszakos munkám van, férjnél vagyok, és van egy cicánk. Idén kezdtünk bele a babaprojektbe.

Az íráson felül szeretek még filmezni, barátokkal lenni, főzni és néha még takarítani is. Újra konzol-függő lettem, így a játék is része a mindennapjaimnak. Mindenem a zene, szóval ritkán látnak füles nélkül. Ami tetszik, azt hallgatom műfajtól függetlenül.
Szeretek mindent magam intézni, így állandóan pörgök.
Olvasás? Nos, ritkán olvasok, és akkor is inkább ismeretterjesztőt vagy történelemmel kapcsolatos könyveket. Ritka a regény.

Kabai Krisztina

Sziasztok! Kabai Krisztina vagyok, de alapjáraton mindenki csak Tinának hív. Erdélyben élek, egy Zilah melletti hatalmas községben, 19 éves vagyok, utolsó éves gimnazista. Hatodikos korom óta írok és olvasok, blogolni 2013 tavaszán kezdtem el, akkor különböző rajongói írásokkal boldogítottam az akkori olvasókat. Komolyabban csak 2015-ben kezdtem el írni, és amióta minden szabadidőmet az írásra szánom, azóta tudom, hogy valamilyen úton-módon meg szeretném jelentetni a történeteimet. Az írás mellett nagy szenvedélyem még az olvasás és a blogírás. 2016. augusztus 31. óta működik megszakítás nélkül a könyves
blogom, amire hihetetlenül büszke vagyok. Bár megvannak a maga kis hibái, és ráférne egy kis karbantartás, mégis eszméletlenül sokat köszönhetek neki. A blogírásnak hála sokkal bátrabban merem kinyilvánítani a véleményemet, és szembeszállni valakivel az igazam mellett. Szenvedélyem még a néptánc. Állandóan népzenét hallgatok, kávé nélkül pedig nem tudom átvészelni az emberek hülyeségeit. Könyvek terén a romantikus, lélektani, dráma vonalat képviselem, de nem riadok vissza sem a krimitől, sem a fantasytól, igyekszem mindenbe kicsit belekóstolni.


Mila
A HÓNAP WATTPAD SZTORIJA zsűrije

Kedves olvasók,
Csak egy kis kötelező, pár szóban rólam.
Friss wattpad alkotó vagyok Shidemila néven, barátaim Milának szólítanak. Gyermekkorom óta írok, kisebb nagyobb szünetekkel, most épp aktívan alkotok és tervezem történeteimet. Mellette szívesen segítek minden alkotó kedvű társamnak.
Korábban nem írtam kritikákat, ezt az új feladatot, most választottam, mert úgy éreztem, akkor tanulhatom a legtöbbet az írásról, ha kritikát készítek. Mások alkotásait elemezve, magam is megtanulhatok újabb és frissebb módszereket.
Fontosnak tartom, hogy XXI. századi technikai és kulturális változásai mellett alkotásaink is fejlődjenek a korral. Szeretném, ha minőségi fejlődés menne végbe. Éppen ezért csatlakoztam a Könyvespolc magazin wattpad kritikusaihoz.
Műfajban imádom a fantasyt, humort, kalandot, drámát, sci-fit és a misztikus thrillereket - olvasni, nézni és írni is egyaránt. Kedvenc íróm mindig változik, de Verne Gyula, Asimov, Rejtő Jenő, Frank Herbert, Szunyogh Szabolcs, H.P. Lovecraft és Brandon Sanderson egyelőre legyőzhetetlenek. Az internetes alkotók közül eddig Arikan a legnagyobb kedvencem.
A karakter, történetalkotás meg persze a zene a mindenem. Életem sportja az íjászat és röplabda. Mivel gyerekkoromban kezdtem asztali rpgzni, ezért úgy hiszem improvizáció az egyetlen képességem.
Végzettségeimet tekintve viszont grafikus és kiadványszerkesztő vagyok.

Kovács Petra
A HÓNAP WATTPAD SZTORIJA zsűrije

Sziasztok! Kovács Petra vagyok, egy nagyon amatőr írót ismerhettek meg személyemben, aki lassan már két hosszú éve próbálkozik az írással. A munkáim csak és kizárólag wattpadon érhetőek el, a felhasználónevem @epres_ragogumi. A név csak egy szeretett édességből adódik, nem vagyok sem kattos, sem elmebeteg. Szóval az írás számomra teljes mértékben csak egy hobbi, a jövőre nézve nincs semmi hosszútávú célom vele. Azért kezdtem el írni, mert egyrészt vonzott a kíváncsiság, másrészt szerettem volna ebben is kipróbálni magam. És a barátnőim ösztönöztek is rá. Emellett fontos szerepet tölt be az életemben a zene. Illik tudni rólam, hogy hatalmas nagy Shawn Mendes, és 5 Seconds of Summer fan vagyok. A legnagyobb kedvenceim a pop, pop-rock, rock, hip-hop, house, deep-house, tropical-house, valamint a rap műfajú zene. Valamint újabban rákaptam a k-pop-ra is, de ha olyan kevdem van, hallgatok operát, vagy klasszikusokat, akikből a legnagyobb kedvencem Antonio Vivaldi. Igaz, hogy hangszeren nem tudok játsazni (még), de non-stop hallgatok valamit, bárhol vagyok. Ez meg tud ihletni, és még jobb kedvre is derít. Valamint a tánc. Teljesen kiskoromtól kezdve táncolok. Kipróbáltam már több műfajt is: 4 évet néptáncoltam, 4 évet mazsoretteztem, és immár harmadik éve társástáncolok. A társastánc az, ami iránt tényleg úgy érzek, hogy nem akarom abbahagyni, és hogy ennek a dolognak még komoly jövője is lehet. Amit tudni kell még rólam, hogy imádok énekelni is, de ez teljesen komolytalan, csak itthon magamnak. Kedvenc időtöltéseim közé tartozik még a sorozatok nézése, amit nagyon komolyan űzök. Amelyiket a legjobban szeretem az a Hazug Csajok Társasága. Emellett imadok olvasni is, de azt hiszem ezt már kitalálhattátok. Van egy ikertestvérem, de annak ellenére, hogy külsőre hasonlítunk, belsőre iszonyatosan eltérünk egymástól. De erről ennyit. Szeretek művelődni, új dolgokat megtudni és megtanulni. Bármilyen meglepő, szeretek tanulni. És szeretek barátokat szerezni is, bár ez már kicsit nehezebben megy. Azt hiszem ennyi lenne, ez az íráska összefoglalta a személyiségem nagy részét.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések