A HÓNAP WATTPAD SZTORIJA - JELENTKEZÉS

Tumblr


Hogy mit is takar pontosabban A HÓNAP WATTPAD SZTORIJA cím? Lentebb elmondjuk neked!

Bevezetés

Magazinunk leginkább olyan magyar írókkal foglalkozik, akiknek már valamilyen ebook vagy papír formátumban jelent meg könyve, és nem csak a fiókjának írogat, hanem a nagyvilágnak is. De támadt egy olyan ötletünk, hogy szívesen adnánk teret olyan kezdő, wattpadon tevékenykedő íróknak is, akiknek érdemes fejlődniük, tanácsaink által, hogy később már tudják mire érdemesebb figyelniük a történetük során. Még élvezhetőbb legyen az irományuk, mint az előtt. Reméljük, hogy ezek a kis versenyek még több olvasót hoznak majd, a jelentkezőinknek!☺

Hogy miről is szól?

A Hónap Wattpad Sztorijára minden hónapban lehet jelentkezni az egyik wattpad történeteddel, amit az adott hónapban kijelölt zsűri fogja majd véleményezni; elmondja mi az, ami kiemeli a te írásodat, és mi az amin még fejlesztened kellene. Később pontozzák a művedet, és a pontszámokat összeadva megkapod a te, össz. pontszámodat, amit szereztél. Aki a legtöbb pontot szerzi a hónapban, annak a nyereménye az az, hogy az aktuális lapszámunkban meg fog jelenni a műve: fülszöveggel, egy részlettel, egy interjúval. Akik nem nyertek se legyenek csalódottak, hisz legközelebb is jelentkezhetnek majd hozzánk! (Nézd meg itt, hogy pontosan hogyan is fog kinézni!)
Fontos, hogy csak 10 író jelentkezhet hozzánk egy hónapban, így ha véletlenül nem kerültél bele, akkor automatikusan a következő fordulóba teszünk. Látogass el a wattpad oldalunkra, ahol letekerés után már is láthatod, hogy hány hely van még az adott körben!

Bármennyiszer jelentkezhetsz hozzánk, de egyszerre csak egy történettel, és fontos, hogy egymás után kétszer nem vehetsz részt, hogy mások is sorra tudjanak kerülni!

Kérdések:

Milyen művek pályázhatnak?

Lehet novellás, vagy regénykötet. (Lehet befejezett, és befejezetlen is. Novellás kötet esetében minimum kettő novellát tartalmazzon.)

Mi kell a jelentkezéshez?

Írj nekünk emailt a konyvespolcmagazin@gmail.com-ra, amiben az alábbi kritériumok szerint írj meg:
Tárgy: A HÓNAP WATTPAD SZTORIJA
Levél: Lehetőleg köszönj. Utána írd meg, hogy szeretnél jelentkezni A HÓNAP WATTPAD SZTORIJÁRA: írd meg a wattpad nevedet, a könyved teljes címét, amivel jelentkezel, és csatold a linkjét is.

Miután megérkezett az értékelés a könyvedről wattpadon üzenetben fogunk értesíteni téged, hogy le ne maradj róla. ☺

Lehetőleg ez idő alatt ne változtassátok meg a neveteket, könyvetek nevét! Magazinunk megjelenése után se, mert azután már nem fogunk tudni belejavítani!


Reméljük minél többen kedvet kaptatok a megjelenéshez, és szívesen szeretnétek a sztorijaitok a magazinunkban látni, mert mi nagyon is!
Szeretettel várjuk az emailjeiteket, és ha van kérdésetek, akkor tegyétek fel itt kommentben vagy emailben. :)

További szép napot kíván a Könyvespolc Magazin csapata!


Kövess minket máshol is!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések